16.2 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 17:21

Mihail Neamțu este „un gunoi uman”. Vezi cine spune asta

spot_img

Liderul Partidului Noua Republică a obținut la europarlamentare 0,27%

macovei_neamtu

Fostul premier Adrian Năstase lansează un atac dur la adresa lui Mihail Neamțu, liderul Partidului Noua Republică, etichetându-l drept un „gunoi uman”, după ce a obținut la alegerile europarlamentare scorul de 0,27%. Cu alte cuvinte, el a fost votat de aproximativ 10.000 de alegători, număr insuficient pentru crearea unui partid, mai spune Adrian Năstase pe blogul său.

Vi-l aduceți aminte pe Mihai Neamțu? E vorba de cel care a jucat rolul lui Romeo în scena balconului de la referendum, alături de Monica Macovei. Partidul său – Noua Republică – este atât de nou încât pare că încă nici nu s-a născut.

După scorul obținut la europarlamentare – 0,27% – m-am gândit că i se va cere, de către colegii de partid, să-și dea demisia din funcția de președinte. Am realizat însă că numărul celor care au votat pentru el – aproximativ 10.000 – nu este suficient nici pentru înființarea unui partid.

Pentru mine Mihai Neamțu va rămâne însă o expresie perfectă de gunoi uman. În 20 iunie 2012, când a avut loc tentativa mea de suicid, el a venit, cu mai mulți reprezentanți ai “noii republici” și, în fața blocului din Zambaccian, în derâdere, și-au mânjit cămășile cu ketchup! În 25 de ani de politică nu-mi aduc aminte de o mizerie mai mare din partea unui “om politic”.

A primit, din partea alegătorilor, ceea ce a meritat. Iată că nu va putea merge, și el, în “balconul” de la Bruxelles, alături de mentorul său – Monica Macovei.

Adrian Năstase
blogul personal

Valeriu Motoc