12.7 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 18:37

Mihai Tudose: “Vizante îl cheamă, domnule ministru Drulă! Vizante de la CFR! Nu merită să fie lăsat să-și dea demisia”

spot_img

Fostul premier Mihai Tudose, europarlamentar PSD, lansează, joi, într-o postare pe Facebook, un apel la ministrul transporturilor Cătălin Drulă pentru demiterea șefului CFR Călători, Ovidiu Vizante. Iar argumentele fostului premier, expuse într-un text plin de ironie, sunt de necombătut. 

Ovidiu Vizante.
Acesta este numele formei de organizare a materiei care e ,,Șef” la CFR. Acesta declară, senin, că nu a avut ce face pentru cei 1000 de călători ce au stat aproape 10 ore blocați într-un tren la 100km de București. Fiindcă a căzut un pom. Și a declarat, tot senin, întrebat de un reporter, că nu avea cum să trimită nici apă. Dar le va da când vor ajunge în București!
Generos.
Dacă citiți toată ,,declarația“ lui, indiferența și suficiența, tonul de ,,jupân”, nonșalanța cu care omu’ e consternat că e luat la întrebări despre ce trebuia sa facă el…. devine clar că personajul va ajunge în #echipacâștigătoare alături de Cîțu!
Darwin a murit căutând veriga lipsă în scara evoluției umane, nu găsea ,,creatura” care să umple locul între maimuță și om.
Dacă mai trăia (la mulți ani Darwin), acum era mai lămurit!
Vizante îl cheamă, domnule ministru Drulă! Vizante de la CFR!
Nu merită să fie lăsat să-și dea demisia…..”, a scris Mihai Tudose pe Facebook. 
 
Raluca Dan