22.4 C
București
luni, 20 septembrie 2021 - 17:13

Mihai Tudose: “N-am acceptat implicarea lui Dragnea în Guvern”

spot_img

Mihai Tudose, europarlamentar PSD și fost premier, a dat detalii despre conflictul cu fostul lider PSD, Liviu Dragnea. Tudose a spus că a demisionat din funcția de premier, pentru că nu a acceptat implicarea lui Dragnea în Guvern, dar nu a încercat niciodată să se răzbune pe acesta. 

Nu m-am crezut mai puternic decât Dragnea, am vrut să fiu premierul României, nu al unui om sau al unui partid. La un moment dat, lucrurile au luat o razna! Au apărut lucruri cerute nu de popor, ci de un om. N-am acceptat implicarea lui Dragnea în Guvern, legile nu se dau cu dedicaţie. Mi-am asumat poziţia şi am demisionat!”, a spus Tudose, în cadrul emisiunii  „40 de întrebări cu Denise Rifai”.
 

Întrebat cine l-a trădat în războiul cu Dragnea, Mihai Tudose a răspuns că fostul lider PSD este cel care s-a trădat singur.

„El singur m-a trădat, s-a trădat pe el. Eu nu am insistat la niciun coleg. Vă spun sincer că am spus de la început: mă votați că asta e viața, mă duc acasă. Asta a fost și răzbunarea mea că era previzibil ce se va întâmpla cu PSD. Partidul, dacă o sa mai aibă 20% o să fie bine și așa a fost. Asta a fost răzbunarea mea pentru el: fă ce vrei tu și să vezi unde te duci. A fost previzibilă”, a mai spus Mihai Tudose.

Tudose a mai precizat că nu a vrut și nu vrea să se răzbune pe Liviu Dragnea.

„Eu nu caut răzbunare. Dacă voiam poate aveam cum. Viața îi rezervă fiecăruia ce merită. Îmi imaginam că are televizor și îi vedea pe toți cei care îi spuneau: ce frumos și deștept ești! Și a doua zi s-au lepădat de el. Noi, ăștia care aveam ceva de spus și nu eram multumiți de cum îi stătea mustața, nu eram buni și trebuia să fim îndepărtați. Cu răbdare, lucrurile se întâmplă”, a conchis fostul premier.

Raluca Dan