21.4 C
București
joi, 21 septembrie 2023 - 11:59
No menu items!

Mihai Tudose, despre refuzul Guvernului Cîțu de a aplica legea privind mărirea alocațiilor: Guvernarea stearpă a României „educată”

spot_img

Mihai Tudose, fost premier și europarlamentar PSD, critică în termeni duri decizia Guvernului Cîțu de a continua să nu aplice legea în vigoare privind majorarea alocațiilor pentru copii. „După ce în toată perioada pandemiei nu au fost capabili să prezinte un program complet și credibil al măsurilor de protecție, chinuind copiii cu un învățământ online precar, mai mult imaginar, au atins acum apogeul ipocriziei și al cinismului prin amânarea majorărilor cuvenite prin lege”, scrie Mihai Tudose, pe contul său de Facebook, într-o postare intitulată „Guvernarea stearpă a României „educată””. 

„Coaliția Minciunii și Austerității anunță părinții că micuții lor nu contează, că deh, nu votează, deși aceeași echipă guvernamentală și-a asumat la învestire respectarea legilor, pe care acum refuză să le mai respecte. Practic, mesajul PNL-USR-Plus-UDMR pentru milioanele de copii din România este unul simplu – Ghinion!”, arată Mihai Tudose. 
 
Fostul premier atrage atenția asupra ignoranței guvernanților, cu consecințe dramatice în privința viitorului multor copii, cărora lipsa unui ajutor financiar real din partea statului le reduce, dacă nu chiar le anulează, accesul la educație. 
 
Zilnic vedem că aroganța, dezinteresul, cinismul, minciuna și incompetența Guvernului României sunt acoperite doar de sloganuri populiste fără niciun fel de corespondent în viața reală.
Totul este fantastic pentru ei, economia explodează în fiecare zi pe pagina de facebook a premierului Cîțu, singura problemă fiind că lipsește cu desăvârșire. În buzunarul gol al românului, adevărul începe să fie din ce în ce mai vizibil…
„Domnii” de la guvernare sunt preocupați doar cu atacarea PSD și cu alegerile din propriile partide, în rest nu aud, nu văd, nu îi interesează că economia se duce de râpă, la fel și șansele copiilor români de a crește și de a performa aici, în țara lor. În „România educată”, autoritățile au ajuns să își cam bată joc de viitor. De viitorul lor, al tuturor copiilor, de viitorul României….„, conchide Mihai Tudose. 
 
Raluca Dan