3.9 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 11:30
No menu items!

Mihai Tudose, despre o armonizare a proiectului de guvernare cu acela al PNL: “Între un vegetarian și unul care vrea carne nu merge”

spot_img

Fostul premier Mihai Tudose, vicepreședinte PSD, a declarat luni, la România TV, că social-democrații sunt dispuși să intre la guvernare “dar nu oricum”. Acesta a insistat pe armonizarea proiectului de guvernare cu acela propus de PNL spunând că “între un vegetarian și unul care vrea carne nu merge”.

“Până la miniștri, negocierea e pe programul de guvernare, pe ce bugete sunt la ministerele respective. Că, dacă nu ai bani să faci nimic și te pun acolo ministru doar să am de cine râde acolo, nu am făcut nimic”, a declarat Tudose, fost premier PSD. El a insistat pe armonizarea proiectului de guvernare spunând că “între un vegetarian și unul care vrea carne nu merge.”

“Ce pot să vă spun e că toți colegii din forurile PSD au demonstrat la toate întâlnirile responsabilitate și dorința de a face ceva pentru țară. Nu am avut colegi să zica ‘Stăm în opoziție să îi omorâm până în 2024’”, a adăugat Tudose.

“O luptă permanentă nu duce nicăieri. Suntem responsabili, nu așteptăm până în 2024 să se duca PNL în cap, că se duce și țara în cap”, a mai spus fostul premier PSD.

Raluca Dan