6 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 1:31
No menu items!

Mihai Tudose, contre cu Daniel Zamfir: Să stea liniștit, că nu fuzionez cu el sau cu partidul său

spot_img

Fostul premier Mihai Tudose, în prezent eurodeputat Pro România, îi dă o replică tranşantă senatorului ALDE, Daniel Zamfir, cel care afirma că nu doreşte să colaboreze cu Pro România pentru că partidul condus de Ponta ar fi “instrument al statului paralel”. Tudose anunţă că nici el nu doreşte ca Pro România să fuzioneze cu ALDE.

“Aud că un senator ALDE se tot vaită și lamentează prin studiouri și pe unde mai apucă, că vai ce rău e că Tăriceanu nu știu ce a făcut cu partidul lui și că el , senatorul, este disperat că tre’ să facă ceva cu Ponta, cu Tudose, cu Constantin…

Eu zic să stea liniștit în privința a ce va face el… fiindcă nu vrea nimeni să facă ceva cu el! Sau, cel puțin eu, nu mă voi afla în situația să ,,fuzionez” cu vocalu’ senator ALDE… Sau cu partidul pe care-l reprezintă. Așa că să nu se mai alinte că nu vrea la film fiindcă nu-l invită nimeni…”, scrie Mihai Tudose pe Facebook.

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a declarat, joi seară, la Antena 3, că a renunţat la funcţia de lider al grupului ALDE din Senat, deoarece nu dorește să formeze nicio alianță cu partidul lui Victor Ponta. Zamfir afirmă că Pro România este “instrumentul statutului paralel”. 

Valeriu Motoc