19.7 C
București
duminică, 20 iunie 2021 - 11:58

Mihai Tudose, atac dur la ministrul sănătății: “Meduzele au rezistat milioane de ani fără creier. Credeți că veți reuși și voi?”

spot_img

Mihai Tudose, europarlamentar PSD și fost premier, a lansat, sâmbătă,un atac dur la adresa ministrului sănătății Ioana Mihăilă, după ce aceasta i-a transmis academicianului Leon Dănăilă, care are nevoie de o proteză de şold și era programat pentru intervenție la Spitalul Foișor, că „nevoile în sistemul de sănătate sunt foarte mari” şi că „fiecare pacient va fi tratat în funcţie de nivelul de urgenţă”.

Cruntă lipsa de umanitate a ministresei pluseriste de la Sănătate față de suferința academicianului octogenar Leon Dănăilă! Rușinoasă lașitatea penelistă în fața umilinței la care juna Mihăilă îl supune pe venerabilul ex-senator PNL! A fost bun doctorul Dănăilă, în campania electorală din 2016, să deschidă lista PNL la București, dar acum, când marele neurochirug are nevoie de operație, la 87 de ani, cei care au profitat politic de pe urma imaginii sale tac chitic…
Academicianul e pe lista de așteptare la Spitalul Foișor, să fie operat pentru o proteză la șold. Dar spitalul a fost transformat în unitate Covid. Ce-i transmite ,,marioneta” lui Vlad Voiculescu medicului care a făcut peste 30.000 de operații în timpul carierei lui? ,,Fiecare pacient va fi tratat în funcţie de nivelul de urgenţă.”
Asta-i răsplata ministrului Sănătății pentru un medic care și-a dedicat viața salvării semenilor săi. Asta-i empatia față de victimele proastei gestiuni a pandemiei, pentru că sunt atâția români în situația doctorului Dănăilă, care așteaptă tratament pentru afecțiuni grave.
Sau vom avea și aici o justificare de genul nu-cred-că-a-fost-cel-mai-mare-neurochirurg-român?!?“, a scris fostul premier pe contul său de Facebook.
 
“Dar când nenorocești, zâmbind, o țară întreagă…. un om care a salvat zeci de mii de vieți și care nici măcar trotinetă nu are… nu există!!!
Meduzele au rezistat milioane de ani fără creier. Credeți că veți reuși și voi?”, este concluzia analizei lui Mihai Tudose, publicată sub titlul “Meduza de la Sănătate”.
 
Raluca Dan