14.7 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 4:37

Mihai Stănișoară a demisionat din Camera Deputaților

spot_img

Fostul ministru al apărării îl părăsește și pe Călin Popescu Tăriceanu

tariceanu-stanisoara plr

Fostul ministru al apărării, Mihai Stanișoară, a demisionat, miercuri, din Camera Deputaților retrăgându-se, în același timp, din formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu.

Mihai Stănișoară a precizat că a luat această decizie, după o lungă deliberare și autoanaliză, urmând ca, pentru o perioadă, să stea departe de politica de partid sau cea parlamentară.

Doresc să vă informez despre decizia mea de a demisiona atât din calitatea de parlamentar, de membru al Camerei Deputaților, cât și din cea de membru al Partidului Liberal Reformator, începând de astăzi, 29 aprilie 2015. După o îndelungată deliberare și autoanaliză, am hotărât că drumul pe care îl voi urma de acum înainte să nu mai includă, cel puțin pentru o perioadă, politica de partid sau cea parlamentară. Celor care m-au votat și care mi-au încredințat mandatele de membru al Parlamentului României le mulțumesc și îi asigur de respectul meu și de recunoștința mea. Activitatea politică pe care am desfășurat-o a avut mereu în centru rezolvarea problemelor comunității pe care am reprezentat-o. Le mulțumesc celor cu care am avut onoarea și privilegiul de a colabora în cei 15 ani de serviciu public, administrativ și politic, atât la nivel național, cât și local. Gândurile mele bune se îndreaptă si către reprezentanții mass-media, cărora le urez, cu prețuire, succes și inspirație

Mihai Stănișoară
comunicat de presă

Valeriu Motoc