10.1 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 17:42
No menu items!

Mihai Răzvan Ungureanu s-a „răcorit” iar pe Elena Udrea

spot_img

Liderul PDL spune despre președinta PMP că este „numele propriu al ambiţiei nemăsurate”

Ungureanu_Udrea_SZ

Prim-vicepreşedintele PDL, Mihai Răzvan Ungureanu, o atacă din nou pe Elena Udrea despre care spune că este propriul candidat la Preşedinţie şi „numele propriu al ambiţiei nemăsurate”.

Fost președinte al Forței Civice, partid absorbit de PDL, dar și fost prezidențiabil, Ungureanu spune despre PMP că este „un proiect eşuat în varii etape”.

E ca un experiement chimic care a fost prost mânuit în laborator, iar cel care a încercat să constituie produsul nu era chimist (…). PMP a apărut pe seama unei intenţii personale a doamnei Udrea de a prelua PDL şi de a-şi construi singură vehiculul care să o poată duce către mărire, către o poziţie importantă. Nu s-a putut în urma Congresului PDL, a urmat scena cu adio PDL. Culmea este că nici atunci multora nu le venea să creadă că are un proiect personal în principal, care a căpătat forma PMP

Mihai Răzvan Ungureanu
prim-vicepreşedintele PDL

Fostul „premier de 80 de zile” a spus că din PMP au plecat fondatorii şi a rămas persoana pentru care s-a construit formaţiunea.

Asistăm la o scenă de vodevil, de comedie (…) Doamna Udrea nu este, de fapt, un candidat. Doamna Udrea este propriul candidat, este rezumatul propriilor defecte şi propriilor calităţi, dar este, de fapt, numele propriu al ambiţiei nemăsurate care nu ţine cont de nimic şi care în clipa creşterii pârjoleşte totul în jur. E un model comportamental pe care politica reală şi politica îndreptată către cetăţeni nu-l suportă. Doamna Udrea este de fapt rezumatul propriei ambiţii

Mihai Răzvan Ungureanu

Preşedintele Traian Băsescu spunea, în urmă cu o lună, referindu-se la schimbul de replici dintre Mihai Răzvan Ungureanu şi Elena Udrea, că fostul premier trebuia să îi dea o probă lui Vasile Blaga de „credinţă şi antibăsism” şi astfel „s-a răcorit, ca un adevărat bărbat, pe o femeie”.

Valeriu Motoc