3.1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 21:38
No menu items!

Mihai Răzvan Ungureanu îşi calculează succesul pe Facebook

spot_img

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a devenit dependent de Facebook şi de like-urile pe care le primeşte la fiecare postare de pe reţeaua de soicializare. Surse din conducerea FC au povestit pentru Sursa Zilei că fiecare sedinţă începe cu o dare de seamă privitoare la „impactul avut de consideraţiile politice ale domnului preşedinte Ungureanu  în rindul utilizatorilor de Facebook”.

Responsabil cu numărarea like-urilor este secretarul general al FC, Ştefan Pirpiliu. Cum începe şedinţa, acesta se ridică și îi informează pe participanţi – spre plăcerea vizibilă a lui Răzvan Ungureanu,care dă aprobator din cap – că „domnul preşedinte este extrem de urmărit pe Facebook, ultimele postări politice reuşind să adune, în nici 24 de ore, peste 150 de aprecieri”. Fapt care demonstrează, în opinia secretarului general, interesul crescut al electoratului faţă de gîndirea şi acţiunea politică a preşedintelui Forței Civice.

Ungureanu poate fi fericit având în vedere că ultimele fotografii postate pe pagina sa, pe reţeaua de socializare, de la Muntele Găina, au adunat 469 de aprecieri, deşi una dintre imagini ar putea fi interpretată într-o manieră mai puţin plăcută de către răuvoitori.

Veronica Nane