3 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 8:14
No menu items!

Mihai-Răzvan Ungureanu, desemnat candidat la prezidențiale de Consiliul Național al Forței Civice

spot_img

Ungureanu Mihai Razvan

Mihai-Răzvan Ungureanu, președintele Forței Civice, a fost desemnat oficial candidat al partidului la alegerile prezidențiale din 2014 în cadrul reuniunii Consiliului Național al formațiunii, care se desfășoară sâmbătă la Palatul Parlamentului.

Desemnarea acestuia a fost votată în unanimitate, fiind înregistrată o singură abținere, respectiv chiar a lui Mihai-Răzvan Ungureanu.

“Cred că este nevoie de un stat eficient, puternic, care să slujească interesul național. Interesul național este să avem o națiune sănătoasă, educată, prosperă. Interesul nostru național este să fim respectați de către toți partenerii noștri. Nu putem să fim prosperi sau să gândim spre viitor cu instituții de stat anchilozate, ineficiente, mediocre, lipsite de profesionalism, lipsite de resurse. Cred că un candidat la președinție trebuie să aibă în atenție politicile publice esențiale ale statului. (…) Cred că salariile medicilor și ale profesorilor trebuie să crească pe seama responsabilității pe care și-o asumă”, a declarat Ungureanu, în discursul său în calitate de candidat la prezidențiale.

A.V.