22.8 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 10:27
No menu items!

Mihai Fifor și Gabriela Firea, la unison: PSD nu poate avea legătură cu oameni ce nu mai au nimic de-a face cu acest partid

spot_img

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, îi dă dreptate colegei sale Gabriela Firea, după ce a spus că se delimitează clar de cei care  l-au băgat pe ușa din dos pe Gabriel Oprea în Comitetul Executiv al PSD. Mihai Fifor susține că reconstrucția PSD nu poate fi făcută cu oameni care „nu mai au nimic de a face cu ceea ce ar trebui sa devina acest partid”.

„Gabi Firea are perfectă dreptate! Nu putem începe reconstrucția PSD cu oameni care nu mai au nimic de a face cu ceea ce ar trebui sa devina acest partid. Ar fi o contradicție cu termenul de „reformare”.

PSD nu își mai permite să își dezamăgească la nesfârșit electoratul.

Trebuie să promovăm o garnitură politică nouă, care să ofere o perspectivă credibilă, cu adevărat promițătoare.

Avem multi oameni buni în partid, care au fost aici și au luptat și care pot fi promovați oricand in structurile de conducere ale PSD.

Nu sunt împotriva venirii sau revenirii unor oameni din afara partidului. Trebuie să fim deschiși către cei care pot aduce un plus PSD.

Cred că, e nevoie mai mult ca oricand de o analiza profunda si onesta, de consultare si de dialog colegial, la toate nivelurile din partid si acesta trebuie să fie motorul relansării PSD”, a precizat Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.

Valeriu Motoc