10.8 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 1:59

Mihai Fifor: “Domnule Cioloș, degeaba ați fost premier”

spot_img

Vicepremierul Mihai Fifor, replica acidă pentru Dacian Cioloș care, printr-un  mesaj pe Facebook, a atacat ideea unui referendum, lansată de premierul Viorica Dăncilă, spunând că nu e nevoie de convocarea unui referendum pentru înăsprirea pedepselor pentru crimă, viol și pedofilie, ci de întărirea legislației, de profesionalizarea instituțiilor…”.

Mihai Fifor a lansat în urmă cu puțin timp un mesaj pe rețeaua de socializare, adresat lui Dacian Cioloș. 

“Îi răspund ipocritului și oportunistului suprem al politicii românești Dacian Cioloș că și dumnealui putea să “întărească legislația”, dacă atât a înțeles din mesajul premierului.

Aici vorbim de un referendum național de consultare pentru introducerea unor măsuri radicale, cum ar fi pedeapsa cu închisoarea pe viață sau castrarea chimică pentru pedofili, violatori și criminali.

Vorbim de măsuri drastice, care să curețe societatea românească de astfel de fapte monstruoase și să nu permitem ca ceea ce s-a întâmplat la Olt să se repete vreodată.

Pentru oameni lipsiti de o minimă decenta, ca domnul Ciolos, a facut premierul Dancila apel ca tragedia de la Caracal sa nu fie folosita ca instrument politic si, cu atat mai putin, electoral.

Domnule Cioloș, degeaba ați fost premier.”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.