14.6 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 14:09

Mihai Fifor: Dezertorii din PSD trădează voturile cetățenilor

spot_img

Vicepreședintele PSD Mihai Fifor, ministrul apărării, a avertizat, joi, că “există presiuni enorme și se alocă resurse uriașe pentru dezbinarea, prin orice mijloace, a partidului“. El i-a atacat dur pe cei care au decis să părăsească PSD pentru a se alătura adversarilor politici, considerând că au dovedit lipsă de respect față de electoratul social-democrat. 

Cei care au părăsit PSD în speranța unui câștig politic efemer, trădează voturile cetățenilor! Este o lipsă crasă de onoare și de respect, atât față de cei care au votat PSD, cât și față de colegi. Acești trădători sunt doar un angrenaj din planul subversiv de a împiedica cu orice preț îndeplinirea programului de guvernare. Sper că acești oameni sunt conștienți că trădătorii nu sunt niciodată iertați, nici măcar de cei pentru care trădează. Odată ce au ales acest drum rușinos, nu mai există cale de întoarcere. Mai devreme sau mai târziu, vor fi penalizați tocmai de cei care acum le promit încredere.”, a arătat vicepreședintele PSD.

Mihai Fifor a subliniat că PSD a fost, este și va fi cel mai puternic partid din România: ”PSD este partidul care a realizat și realizează cele mai importante lucruri pentru România și pentru bunăstarea concetățenilor noștri. Rămânem uniți pentru a duce la îndeplinire cel mai ambițios program de guvernare pe care l-a avut România în ultimele decenii.”

Vicepreședintele PSD a atras atenția că există ”presiuni enorme și se alocă resurse uriașe pentru dezbinarea, prin orice mijloace, a partidului nostru cu scopul de a ne împiedica să ducem la capăt aceste reforme vitale pentru societate și democrație”.

R.D.