4 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 4:28
No menu items!

Mihai Fifor, cu voce tremurândă după audierea de la DNA: „Sprijin activitatea procurorilor”

spot_img

Mihai Fifor, fost secretar general al PSD a fost audiat, joi, timp de 30 de minute, de procurorii DNA Timișoara, în dosarul în care sunt cercetați și trei parlamentari PSD pentru influențarea unor numiri, angajări și strângerea de fonduri pentru partid în instituții publice din Banat. 

Mihai Fifor a declarat că nimeni nu i-a solicitat niciodată sprijinul pentru angajări în instituții de stat. 

“Am încercat întotdeauna, de-a lungul carierei mele, să respect legea şi să o aplic şi rămân, în continuare, extrem de ferm în a susţine acestor lucruri. Vreau să spun cu fermitate că sprijin activitatea instituţiilor abilitate să facă lumină în acest caz pentru că eu cred că este important ca lucrurile să fie analizate şi lămurite cum prevede legea. Sunt, în continuare, ferm decis să sprijin activitatea instituțiilor pentru că eu cred că este important să se finalizeze şi să se ducă la bun sfârşit acest caz”, a declarat Mihai Fifor la ieșirea din sediul DNA.

Citat ca martor, Fifor a venit la DNA Timișoara însoțit de avocatul Alina Cojocaru. Fifor fusese citat telefonic miercuri, la fel ca și fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, care este așteptat să se prezinte în fața procurorilor anticorupție la ora 12.00.

Sursa foto: news.ro