10.9 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 19:30

Mihai Fifor a discutat cu ambasadorul SUA Hans Klemm temele aflate pe agenda bilaterală

spot_img

Vicepremierul Mihai Fifor a anunţat, joi, că a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, în cadrul căreia au fost abordate teme de actualitate aflate pe agenda bilaterală, cu accent pe oportunităţile concrete de dezvoltare a profilului Parteneriatului Strategic cu SUA.

“Am avut astăzi o întrevedere cu ambasadorul Hans Klemm, la sediul Guvernului României. A fost o excelentă oportunitate de a aborda teme de actualitate aflate pe agenda bilaterală, cu accent pe oportunităţi concrete de dezvoltare a profilului Parteneriatului Strategic cu SUA. În domeniul securităţii, a fost evidenţiată cooperarea intensificată dintre România şi SUA, inclusiv din perspectiva consolidării flancului estic al NATO şi al continuării angajamentului pentru stabilitatea regiunii Mării Negre”, a scris pe Facebook vicepremierul pentru parteneriate strategice.

Mihai Fifor a adăugat că a reiterat, în cadrul întâlnirii, dorinţa Guvernului României de a aprofunda şi componenta comercială a Parteneriatului Strategic, inclusiv din perspectiva dezvoltării proiectelor de investiţii ale companiilor americane în economia românească.