6.2 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 10:09

Mihai Daneș, independentul din sectorul 6, îl pulverizează pe Ciprian Ciucu

spot_img

Candidatul independent pentru Primăria Sectorului 6, Mihai Daneș, îl pulverizează pe Ciprian Ciucu, după cum scrie într-o replică a sa la atacurile lansate de contracandidatul liberal.

În urmă mai multor articole denigratoare şi intervenţii televizate de proastă calitate ale lui Ciprian Ciucu (PNL), sunt  obligat la reacţia de mai jos:

  1. Vă amintesc, Ciprian Ciucu că am avut în urmă cu două luni o întâlnire în prezenţa altor două personae, în care v-am propus să avem un proiect comun pe dreapta esicherului politic, ocazie cu care v-am confirmat candidatura mea că INDEPENDENT: dvs, Ciprian Ciucu, aţi fost bucuros, pentru că asta va favoriza negocierea cu USR în sectorul 6 pentru a îl elimina pe candidatul USR. Despre candidatul propus de USR aţi afirmat că acesta nu are un background profesional şi politic care să îi dea substanţa pentru a candida la poziţia de primar, asumându-vă “creşterea” lui.  A “creşte” un discipol presupune a fi mentor, respectiv maturitate şi recunoaştere a acestui statut de către cei în măsură, ceea ce îţi lipseşte chiar dumitale.
  2. Desigur, aţi crezut că vi se cuvine ca în orice moment să renunţ la candidatură mea şi să vă ofer capitalul de notorietate ce l-am acumulat, în schimbul ofertei arogante a unui loc pe lista de consilieri locali PNL. Aceasta este politica de dreapta? În mandatul precedent am venit în contact cu remarcabili reprezentanţi ai PNL sector 6. Dumneata unde erai ?!
  3. Vreau să ştii că pentru mine politica este hobby-ul de a face bine vecinilor mei, de trăi într-o comunitate prosperă, sănătoasă, respectată şi nu o meserie din care dumneata speri să trăieşti.  Eu am o carieră profesională confirmată şi nu am avut nevoie ca să subzist, să apar pe site-uri de investigaţii în scheme de dizolvare în neant a banilor europeni şi guvernamentali, împreună cu parteneri de acelaşi calibru, scheme în care logic, după mintea voastră, v-aţi antrenat şi familia. Probabil că acesta este stilul de management financiar pe care îl propuneţi şi Primăriei Sectorului 6.  Totodată vă reamintesc că în ultimii douzeci de ani am profesat în aceeiasi companie PRIVATĂ, în timp ce dumneata ai fost beneficarul salarizări din BANUL PUBLIC. Orice comparaţie  între mine şi dumneata este irelevanta în ceea ce vă priveşte.
  4. Cât priveşte parcursul meu în USR filiala sectorului 6, eu mi-am declinat apartenenta, contrariat şi terifiat de anomia şi dislexia generalizată care s-a instalat şi de insinuarea cu titlu de normă internă a unor practici aidoma celorlalte partide pe care le-am evitat după ‘89. Şi după ce m-am retras, USR Sector 6 a trecut pe votul lor şi numai al lor, 3 rectificări bugetare pentru PSD şi bugetul anului 2020 tot pentru PSD, că tot fluturam steagul opoziţiei la PSD.
  5. Mă numiţi obsesiv “iepurele lui Mutu” doar pentru că sunteţi nesigur, ştiţi că nu aveţi consistenta necesară unei astfel de candidaturi şi singurele dvs. instrumente sunt minciună şi denigrarea, pentru a atrage simpatia toxică generată de ură şi nu cea sănătoasă susţinută de programul politic. Am capacitatea de a privi liniştit toată această irosire a Dvs, sunt uimit de lipsa Dvs.de onestitate şi sunt surprins să vă văd invitat la emisiuni televizate doar pentru a rosti temător aceleaşi poncifuri lipsite de sens. În spiritual fairplay-ului, vă recomand să evitaţi aceste expuneri publice – vă compromit, şi, dacă, totuşi, atracţia ecranului este atât de mare, vorbiţi despre Dvs. înşivă, chiar dacă nu aveţi nimic de spus.
  6. Întotdeauna oamenii fac diferenţa şi aleg libertatea, chiar şi la vot. Spre deosebire de Dvs., care sunteţi un device în slujba partidului tău, eu îmi asum prin candidatura la primăria sectorului 6, libertatea faţă de ingerinţe partinice, corectitudinea, imparţialitatea şi bunul simţ, calităţi care Dvs. vă lipsesc, şi îndrăznesc să spun că lipsesc forţat în politica asumată prin partide.

 

Eu am făcut vaccinuri, de success, toată viaţa mea profesională. Ne-am dori să avem vaccinuri care să ne protejeze de toate molimele. Nu este posibil: nici pentru  reaua credinţă,  autosuficienţa şi laşitate nu se poate face un vaccin, şi aceasta este vestea tristă pentru Dvs., dle Ciucu.

Vă asigur, Ciprian Ciucu, că mă voi lupta cu toate cărţile pe masă pentru fiecare vot de pe dreapta, iar cărţile mele stau pe masă sau în bibliotecă!