4.6 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 16:47
No menu items!

Mihai Câmpineanu, transferat la Spitalul Judeţean din Timişoara pentru analize suplimentare

spot_img

mihai_campineanu

Mihai Câmpineanu, liderul formaţiei Şuie Paparude, a fost transferat, luni, de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, unde i-au fost montate două stenturi, la Spitalul Judeţean din Timişoara, la Secţia de Terapie Intensivă, unde va fi supus mai multor analize medicale.

Mihai Câmpineanu a fost transportat de la Institutul de Boli Cardiovasculare la Spitalul Judeţean Timişoara cu o ambulanţă specială care asigură condiţii de Terapie Intensivă pe durata transferului. “Vă pot spune că Mihai Câmpineanu a fost transferat de la Institutul de Boli Cardiovasculare la Spitalul Judeţean Timişoara, la secţia ATI, însă mai multe detalii nu vă pot dezvălui, la cererea familiei. Tot ce vă mai pot spune este că pacientul va fi supus mai multor analize şi va rămâne sub supraveghere”, a declarat corespondentului MEDIAFAX şeful secţiei ATI de la Spitalul Judeţean din Timişoara, medicul Dorel Săndesc.

Întrebat dacă s-a luat în discuţie transferarea lui Mihai Cămpineanu la Bucureşti, Săndesc a spus că nu cunoaşte acest detaliu.

La rândul lor, medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare au spus că pacientul a trecut cu bine peste prima noapte şi că starea lui nu s-a înrăutăţit.

Liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu, a suferit un infarct, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la finalul unui concert susţinut, la Timişoara, în cadrul evenimentului Re:freshTM.

Lucian Mera