3.5 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 7:48
No menu items!

Mihai Câmpineanu de la Șuie Paparude, transferat la București

spot_img

mihai_campineanu

Liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu, care a suferit, în noaptea de 19 spre 20 octombrie, un infarct la finalul unui concert susţinut la Timişoara, va fi transferat, vineri, cu un avion SMURD, la Bucureşti.

Şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor Timişoara, medicul Mihai Grecu, a declarat că liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu (42 de ani), care în noaptea de 19 spre 20 octombrie a suferit un infarct la finalul unui concert susţinut la Timişoara, urmează să fie transferat la un spital din Bucureşti. “Facem toate pregătirile pentru a-l transfera pe pacient, astăzi (vineri – n.r.), la Bucureşti, cu avionul SMURD”, a declarat Mihai Grecu.

Liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu, a suferit un infarct la finalul unui concert susţinut la Timişoara, iar colegii de trupă, care au şi sunat la 112, afirmau că artistul le-a spus, după concert, că are dureri puternice în zona pieptului, apoi s-a prăbuşit la pământ.

Mihai Câmpineanu a fost în comă indusă de medicamente, medicii spunând că starea lui nu era “foarte încurajatoare”, dar că nu avea leziuni hemoragice cerebrale. După ce a ieşit din coma indusă, a fost intubat din nou, deoarece nu putea respira singur.

R.D.