Mihaela Rădulescu, noua Cleopatra a lui Radu Mazăre

Organizatorii Carnavalului de la Mamaia au schimbat pe ultima sută de metri afişul, Mihaela Rădulescu urmând să o înlocuiască pe Delia Matache

Mihaela Radulescu_SZ

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu a confirmat, vineri, că va face parte din “distribuţia” Carnavalului de la Mamaia, produs de primarul Constanţei Radu Mazăre. Fosta soţie a lui Elan Schwartzenberg a fost dur criticată de edilul Constanţei, în iulie anul trecut, fiind acuzată că și-a înșelat fostul soț ca o “haimana” care se “s-a dus la măciuci”.

Acum însă, Mihaela Rădulescu şi Radu Mazăre vor defila pe care alegorice plătite cu 50.000 de euro de Primăria Constanţei.

O femeie măritată, cu copil nu mi-am imaginat că poate să facă aşa ceva. Am fost la ea în casă, mi-a făcut de mâncare. O femeie măritată pe care o prinde bărbatul că se duce pe nu ştiu unde şi se… cu altul, în ochii mei a căzut, e o haimana. O femeie care este tratată ca o prinţesă de către bărbatul ei şi ea merge la măciuci cu altul este o haimana“, se dezlănţuia primarul Constanţei la adresa Mihaelei Rădulescu pe 29 iulie 2013.

Mazăre: “Ştiţi cine o să fie Cleopatra? Mihaela Rădulescu”

Fashion TV România a anunţat că “vedeta de televiziune, Mihaela Rădulescu, şi-a confirmat prezenţa la deschiderea de sâmbătă a Carnavalului Mamaia, intrând în rolul Cleopatrei, alături de primarul Radu Mazăre care-l va întruchipa pe împăratul roman, Cezar”.

Anunţul a fost făcut chiar joi seară de primarul Constanţei, în timpul repetiţiilor pentru festivalul-carnaval de la Mamaia: “Ştiţi cine o să fie Cleopatra? Mihaela Rădulescu.. De ce, nu e prietena? Pentru că trebuia să fie cineva la un nivel înalt. Şi acum e vară, e carnaval, lumea se împacă, uită de supărări. Şi arată bine”.

Primăria Constanţa a investit nu mai puţin de 50.000 de euro pentru amenajarea carului alegoric pe care vor defila Radu Mazăre – în rolul lui Cezar – şi Mihaela Rădulescu – în rolul Cleopatrei. Câteva zeci de figuranţi se află şi ei pe ştatele de plată ale Primăriei, printr-o hotărâre a Consiliului local Constanţa.

Carnavalul va începe sâmbătă seara, cu parada celor 10 care alegorice – 9 dintre acestea fiind finanţate de cluburile din Mamaia, obligate şi ele printr-o altă hotărâre de Consiliu Local să participe şi să investească în paradă. La eveniment  participă peste 100 de actori, circari, gladiatori, muzicieni, personalități, dar și modelele FashionTV România. Scenariul spectacolului are în centru familia Mazăre: punctul culminant fiind reprezentat de chiar asasinarea lui Cezar de către Brutus, întruchipat de fiul edilului Constanţei – Răducu Mazăre.

Spectatori vor fi şi pensionarii Constanţei, cei cu venituri sub 900 de lei viind transportaţi gratuit cu autobuzele RATC până în Piațeta Cazino din Mamaia.

Maia Constantin

NICIUN COMENTARIU