14.6 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 13:58

Micutzu, despre scandalul în care a fost implicat: „În mine s-au strâns niște frustrări. În acel moment, am văzut negru și am reacționat”

spot_img

Actorul de stand-up comedy Cosmin Nedelcu, cu numele de scenă Micutzu, a explicat, prin intermediul unui material video postat pe Youtube, ce s-a întâmplat în noaptea în care a fost implicat în scandalul de pe Calea Victoriei.

„Treaba este simplă: mergeam pe Calea Victoriei cu iubita mea și un prieten pictor, un om trecut de 50 de ani. Mă îndreptam către club, voiam să ajung la ziua unui prieten. Și cum mergeam eu așa, pe dreapta era o terasă. Un băiat de acolo a început să facă niște miștouri la adresa mea. Am mers mai departe și i-am arătat un deget, lucru care l-a enervat și mai mult. Am traversat spre club, foarte aproape de trecere. Omul a început să mă înjure și să-mi spună ceva de genul: măcar treci, grasule, pe la trecere. Nu am mai putut să înghit toate c…turile astea. Dacă nu îți place ceva, spune-o în mod civilizat. În momentul în care îmi înjuri familia, pe Internet, îți pot da block. Sunt ani întregi de când se întâmplă asta. În mine s-au strâns niște frustrări”, a spus, printre altele, actorul Cosmin Nedelcu.

Acesta a precizat că tânărul care îl jignește în video, îmbrăcat în negru, a făcut acest lucru mai mult de un minut și jumătate, cu Poliția de față.

„Într-adevăr, s-a pus un punct în seara de duminică. Atunci am lăsat, pe trotuar, pungile de cadou pe care le aveam în mână, ca să mă întorc la băiatul respectiv și să-i zic că nu e normal să vorbească așa cu mine. I-am arătat degetul. La un moment dat, s-a ridicat de la o masă un asociat al locului respectiv, pe modul bodyguard în fața mea. S-a pus în fața mea agresiv. Eu nu am reacționat agresiv, ci i-am zis să se dea la o parte să vorbesc cu prietenul lui. Iubita mea i-a spus să se liniștească, iar el a împins-o. I-am zis că dacă mai pune mâna pe ea îl omor. Apoi i-a dat o flegmă pe mână. În acel moment, am văzut negru și am reacționat. A reacționat și el și a dat câțiva pumni în aer, dar i-a dat câțiva pumni și prietenului meu pictor. Prietenul meu avea o sacoșă în mână și a aruncat-o spre geamul care s-a spart, geamul aparținând localului la care băiatul în negru era asociat”, a povestit Micutzu.

Scandalul a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, în faţa unei terase de pe Calea Victoriei. Geamul unei terase a fost spart, în urma altercației în care au fost implicați mai mulți bărbați, între care și artistul de stand-up Cosmin Nedelcu.

La fața locului s-au deplasat, de urgență polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității. Micutzu, partenera acestuia și un prieten au depus reclamație și au dat declarații la sediul Secției 1 despre incidentul din Centrul Capitalei. 

                                                                                                                    Adina Silav

VIDEO/Micutzu, implicat într-un scandal în Capitală. Actorul de stand-up a ajuns la Poliție