1.3 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 3:20
No menu items!

Microsoft și-a lansat propria REȚEA DE SOCIALIZARE – SOCL

spot_img

Compania Microsoft a lansat oficial miercuri 5 decembrie 2012 o rețea de socializare menită să facă concurență magnaților deja existenți, Facebook, Twitter si Pinterest.

Socl arată mai mult ca un Pinterest combinat cu Facebook oferind pagini pline cu galerii foto si mesaje(colaje) ale utilizatorilor înregistrați.

Înregistrarea este gratuită și pe langă cea clasică se oferă posibilitatea de a te înregistra folosind contul Facebook sau cel Microsoft.

Poți face comentarii pe posturile alor utilizatori, poți da share la acele posturi și iți poți crea liste de interese. Pagina profilului tău e constituită dintr-o galerie de posturi făcute de tine și interesele tale sau a celor din lista ta de prieteni.

Cu alte cuvinte Socl (pronunțat “social”) este o rețea de socializare care iți permite să iți impărtășești experiențele și ideile printr-un colaj de posturi îmbinate cu imagini, linkuri, tag-uri și videoclipuri.

Toți bloggerii iși pun intrebarea “dacă lumea chiar mai are nevoie de înca o rețea de socializare?”

Socl a fost lansat în versiune beta de către Microsoft anul trecut și a fost pus la dispoziție doar angajaților și studenților.

Adresa retelei de socializare SOCL este: www.so.cl