2.4 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 16:09
No menu items!

Microbuz răsturnat la Cluj: cinci persoane au fost rănite

spot_img

Microbuzul s-a răsturnat, joi, la ieşirea din localitatea clujeană Apahida, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă

accident-rutier

Cinci femei au fost rănite, joi, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat, la ieşirea din localitatea clujeană Apahida, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă. Autovehiculul s-a lovit apoi un stâlp de electricitate, pe care l-a dărâmat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Vasile Cecicheş, a declarat că pompierii au intervenit cu mai multe echipaje, iar primele informaţii arată că mai multe persoane au fost rănite uşor.

Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier, după ce un microbuz s-a răsturnat. Am intervenit cu două autospeciale de descarcerare, un echipaj SMURD şi o maşină de transport victime multiple, iar de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au intervenit două maşini. Din primele informaţii pe care le avem, mai multe persoane sunt rănite uşor, sunt evaluate la faţa locului şi urmează să se decidă dacă vor fi transportate la spital.

Vasile Cecicheş
purtător de cuvânt, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj

La locul accidentului au ajuns şi mai multe echipaje de Poliţie, care urmează să stabilească modul în care s-a produs accidentul.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Simona Vârci, a precizat că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei într-o curbă.

Din primele verificări reiese că un microbuz care circula spre Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens, s-a răsturnat şi a lovit un stâlp de energie electrică, pe care l-a dărâmat. În urma impactului, cinci femei au fost rănite“, a declarat Vârci.

Purtătorul de cuvânt a mai spus că microbuzul făcea o cursă regulată de transport persoane pe ruta Boian-Cluj-Napoca.

R.D.