8.4 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 3:21

Microbuz cu basarabeni, răsturnat în județul Iași: un mort și șase răniți

spot_img

Un microbuz cu mai multe persoane din Republica Moldova la bord s-a răsturnat marți după-amiază, în comuna Comarna (din județul Iași). Șase persoane au fost rănite, iar alta a murit după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Potrivit polițiștilor, între Răducăneni și Iași, în localitatea Comarna, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un microbuz cu o capacitate de 7+1, care venea din Republica Moldova. În urma accidentului, șapte persoane au fost rănite, una dintre aceasta fiind în stare gravă după ce a suferit un stop cardio-respirator.

“Din primele informații se pare că șoferul nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Mai multe echipaje medicale de urgență din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Iași și SMURD au ajuns la fața locului. În ciuda eforturilor depuse de personalul medical victima care a suferit un stop cardio-respirator nu a mai putut fi salvată”, a declarat Silvia Bolohan, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași, citată de Agerpres.

Potrivit acesteia, trei dintre victime au fost duse la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, celelalte trei fiind transferate la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

La fața locului a ajuns și o echipă de polițiști, pentru a efectua cercetări privind modul de în care s-a produs accidentul.

R.D.