-3.9 C
București
joi, 9 februarie 2023 - 4:57
No menu items!

Microbul fashion style de la Ministerul Dezvoltării. Cizme de „fițe” purtate de Liviu Dragnea la inundații. FOTO

spot_img

Dragnea_Ponta inundatii

Dacă în urmă cu o zi, Liviu Dragnea a stârnit zâmbete după ce a vizitat ulițele pline de apă din satele teleormănene încălțat în pantofi, astăzi, acesta a schimbat garderoba de inundații.

Dragnea_cizme_orizo

Împreună cu premierul Victor Ponta, ministrul Doina Pană, autoritățile locale și o cohortă de jurnaliști, Dragnea a trecut în revistă pagubele suferite de localnicii greu încercați de inundațiile din Teleorman încălțat, regulamentar, în cizme de cauciuc. Dar și la acest capitol a ținut să îi „ia fața” șefului său: în loc să poarte, ca toată lumea, cizme de cauciuc, de duzină, vicepremierul a venit cu încălțările de-acasă. El a purtat cizme kaki cu talpă portocalie, șnur și eticheta firmei la vedere – Orizo, o companie italiană specializată în accesorii de pescuit. Lângă el, premierul Victor Ponta era încălțat cu cizme obișnuite, la fel ca și restul delegației.

dragnea_cizme

Dacă prețul cizmelor purtate de Victor Ponta și însoțitorii săi este de 25-40 de lei, Liviu Dragnea a purtat cizme de 200 de lei. Se pare că în Ministerul Dezvoltării s-a păstrat moda Elenei Udrea, care mergea în vizită de lucru la sinistrați, prin noroi, cu pantofi cu toc.

Veronica Nane