30.4 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023 - 20:05
No menu items!

Mick Jagger, diagnosticat cu o infecţie la gât

spot_img

The Rolling Stones şi-a anulat un show în Australia

 Mick Jagger

Trupa rock The Rolling Stones şi-a anulat un concert pe care trebuia să îl susţină sâmbătă, în cadrul turneului din Australia, după ce Mick Jagger a fost diagnosticat cu o infecţie în gât, informează Reuters.

Organizatorul turneului din Australia şi Noua Zeelandă al trupei rock The Rolling Stones, Frontier, a anunţat pe site-ul propriu că Mick Jagger, în vârstă de 71 de ani, trebuie să facă o pauză pentru a-şi odihni coardele vocale în următoarele zile, după ce a fost diagnosticat cu o infecţie a gâtului.

„Trupa The Rolling Stones este incredibil de afectată pe fondul anulării concertului de la Hanging Rock şi a faptului că îşi dezamăgeşte fanii”, au scris, joi, rockerii pe contul de Twitter al formaţiei.

Turneul „The Rolling Stones – 14 on Fire”, reprogramat, a debutat în sudul Australiei pe 25 octombrie, iar concertul anulat trebuia să fie al cincilea dintr-o serie de nouă spectacole susţinute în Australia şi Noua Zeelandă și trebuia să aibă loc sâmbătă, în Hanging Rock, situat la 80 de kilometri la nord de Melbourne.