3.6 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 8:21
No menu items!

Michelle Obama va juca în serialul de televiziune american “Nashville”

spot_img

Michelle Obama

Michelle Obama, soţia preşedintelui american Barack Obama, va juca în următorul episod al serialului american “Nashville”, produs de postul de televiziune ABC, care va fi difuzat pe 7 mai.

Prima doamnă a Statelor Unite  va avea o apariţie specială alături de actriţa Connie Britton, care interpretează rolul unei foste cântăreţe de muzică country, Rayna James, potrivit contactmusic.com.

În episodul în care apare Michelle Obama, Rayna James o convinge pe aceasta să găzduiască un concert caritabil la Fort Campbell, după ce se află că personajul Luke a fost rănit în Afganistan.

Michelle Obama pare să nu aibă trac în faţa camerelor de luat vederi. Ea a mai avut o apariţie specială în sezonul final al serialului TV “Parks and Recreation”, produs de NBC.

Debutul lui Michelle Obama în acest show de televiziune a avut loc după ce a lucrat alături de actriţa Amy Poehler pentru campania “Let’s Move”.

Nashville” este un serial lansat de ABC despre o fostă cântăreaţă de muzică country, Rayna James, care încearcă să îşi recâştige faima din tinereţe. Fosta stea a muzicii country este forţată să formeze un parteneriat muzical cu tânăra senzaţie Juliette Barnes (Hayden Panettiere), pentru a-şi revitaliza cariera.

 D.M.