17.1 C
București
duminică, 16 mai 2021 - 12:17

Michelle Obama „cântă” pentru un stil de viață sănătos

spot_img

Michelle Obama „cântă” pentru un stil de viață sănătos

Michelle Obama, soția președintelui american Barack Obama, va apărea pe un album hip-hop care promovează stilul de viață sănătos, intitulat „Songs for A Healthier America”, informează presaonline.com.

Prima doamnă a Statelor Unite a apărut deja în videoclipul piesei „Everybody”, primul single extras de pe acest album, care a fost  lansat la postul de televiziune NBC, marţi seara. Albumul conţine şi câteva pasaje audio cu vocea lui Michelle Obama.

Albumul „Songs for A Healthier America” cuprinde multe colaborări cu artişti cunoscuţi din muzica rap şi hip-hop, care au acceptat să cânte împreună pentru a promova viziunea lui Michelle Obama despre o naţiune mai sănătoasă, iar cele 19 piese de pe acest disc au fost înregistrate pentru a-i determina pe tinerii americani să ducă o viață mai activă și să devină astfel mai sănătoși.

Michelle Obama promoveaza de multi ani o campanie la nivel national, intitulata “Let’s Move”, care vizeaza introducerea stilului de viata sanatos in randul tinerilor americani.

C.I.