8.4 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 2:26

Michael Jackson, onorat printr-un post de radio

spot_img

Post de radio prin satelit, lansat în memoria lui Michael Jackson

 

Michael Jackson

Cântăreţul american Michael Jackson a fost onorat postum prin lansarea, luni, a unui post de radio prin satelit care îi este dedicat în întregime.

Michael Jackson Channel a fost lansat pe platforma postului de radio SiriusXm, luni, cu o zi înainte de apariţia pe piaţă a unui nou album postum al “regelui muzicii pop”, intitulat “Xcape”, scrie contactmusic.com.

Hiturile lansate de-a lungul anilor de Michael Jackson, dar şi înregistrări inedite, considerate “rarităţi”, şi piese de pe noul album al starului, dintre care unele au fost reorchestrate de muzicieni celebri, precum Justin Timberlake şi Mary J. Blige, vor putea fi ascultate la noul post de radio lansat, care va emite 24 de ore pe zi timp de două săptămâni.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat “This Is It Tour”.

C.A.