15.1 C
București
luni, 20 mai 2024 - 9:29
No menu items!

Mesajul premierului Cîțu de Ziua Libertății Presei: Jurnaliștii trebuie să combată tot ce înseamnă fake news despre vaccinare

spot_img

Premierul Florin Cîţu a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei în care apreciază munca de informare a jurnaliştilor în pandemie. ”Lupta jurnaliştilor pentru adevăr este vitală mai ales acum, pentru a combate tot ce înseamnă fake-news despre Covid-19 şi vaccinare în pandemie”, a transmis premierul.

Premierul Florin Cîțu le-a mulțumit jurnaliștilor pentru toată munca depusă mai ales în această perioadă a pandemiei.

„De ziua libertății presei, le mulțumesc jurnaliștilor pentru munca lor din timpul pandemiei, în aceste vremuri dificile, și pentru ei. Informația verificată și corectă despre efectele Covid-19 trebuie să ajungă la public, pentru protejarea sănătății cetățenilor. Iar lupta jurnaliștilor pentru adevăr este vitală mai ales acum, pentru a combate tot ce înseamnă fake-news despre Covid-19 și vaccinare în pandemie, a transmis Florin Cîțu, potrivit unui comunicat de presă al Guvernului.

În mesajul său, premierul le cere jurnaliștilor să fie un partener în „efortul comun” de responsabilizare a oamenilor pentru a se vaccina.

„Vă rog să fiți în continuare parteneri în acest efort comun al informării corecte și al responsabilizării românilor, de a se vaccina în număr cât mai mare, pentru a ne întoarce la normalitate. Vă doresc să rămâneți mereu liberi, de partea adevărului și binelui public, independenți, să informați corect opinia publică. La mulți ani tuturor celor care lucrează în mass-media!”, a mai transmis Florin Cîțu.