12.4 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 17:14

Mesajul lui Cioloș pentru Kovesi: „Trebuie să trăim și fără proptele externe”

spot_img

Premierul Dacian Cioloș consideră că România nu mai are nevoie de Mecanismul de Cooperare și Verificare (MCV) pe care șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, îl susține și spune că trebuie să continue să funcționeze.

Șeful Guvernului face această apreciere dând replica unui comentariu apărut la o postare a sa pe pagina oficială de Facebook, scrie BN24.ro. Astfel, un utilizator de Facebook a spus că MCV i se pare extrem de util, susținând în acest fel declarația Laurei Codruța Kovesi, care a spus că acest instrument nu trebuie să fie eliminat. În replică, Dacian Cioloș i-a explicat că o înțelege pe Laura Codruța Kovesi, dar societatea românească trebuie să învețe să trăiască responsabil, „fără proptele externe”.

„O înțeleg pe doamna Kovesi, dar cred ca societatea românească a demonstrat ca isi poate sustine drepturile si asteptarile, inclusiv sustinand activitatea DNA. Trebuie sa invatam sa traim responsabil si fara proptele externe, sa incepem sa avem incredere in noi înșine”, a scris premierul pe Facebook.

ciolos_FB

Valeriu Motoc