10.8 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 0:57

Mesajul dur al lui Ludovic Orban pentru Klaus Iohannis

spot_img

Prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, a criticat în termeni duri prezența președintelui României, Klaus Iohannis, la ceremoniile de instalare a noilor miniștri ai apărării și internelor.

Ludovic Orban a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj la adresa lui Klaus Iohannis, imediat după ce acesta a mers, pe rând, la Ministerul Apărării și la Ministerul Afacerilor Interne pentru a-i instala în funcții pe Mihnea Motoc, respectiv Petre Tobă.

Liderul liberal s-a arătat indignat de faptul că președintele nu a participat și la instalarea în funcție a altor miniștri care dețin portofolii la fel de importante.

Aş fi preferat să îl văd pe preşedintele Johannis la instalarea oficială a noului ministru al educaţiei, a noului ministru al culturii, a noului ministru al sănătăţii, a noului ministru al economiei, chiar al noului ministru al justiţiei. Acestea sunt priorităţile mandatului său. Nu mi-au plăcut uniformele din şcoală, când eram obligaţi să ne îmbrăcăm toţi la fel. Nici pompa, fanfara, alinierea şi etalarea demonstrativă a forţei

Ludovic Orban

Toba_Iohannis 2

Valeriu Motoc