23.6 C
București
vineri, 25 iunie 2021 - 7:31

Mesajul ascuns din felicitarea lui Boris Johnson pentru Joe Biden

spot_img

Un mesaj de felicitări de la Boris Johnson către Joe Biden după câștigarea alegerilor a inclus un mesaj ascuns pentru Donald Trump. Analiza unui tweet trimis de prim-ministrul britanic arată că o versiune anterioară avea o referință la actualul președinte american, relatează presa britanică.

Cuvintele „Trump pe el” pot fi văzute în imagine atunci când luminozitatea și contrastul sunt ajustate, alți utilizatori Twitter cu ochi de vultur spunând că au văzut „al doilea mandat” și „viitorul” într-o dimensiune mai mică a fontului.

Johnson i-a trimis felicitări președintelui ales și vicepreședintelui ales Kamala Harris pe 7 noiembrie, la o oră după ce victoria a fost obținută de Biden. El a scris pe Twitter: „Felicitări pentru Joe Biden pentru alegerea sa ca președinte al Statelor Unite și pentru Kamala Harris pentru realizarea ei istorică.”

Printre cei care au reacționat la gafă s-a numărat deputatul laburist Angela Rayner, care a postat pe Twitter: „Se pare că numărul 10 ar putea face cu încă câțiva angajați care s-au instruit în „ciber” (pur și simplu nu știau încă).”

După cum v-ați aștepta, au fost pregătite în prealabil două declarații pentru rezultatul acestor alegeri strâns contestate. O eroare tehnică a însemnat că părți din mesajul alternativ au fost încorporate în fundalul graficului.”, a spus un purtător de cuvânt al premierului, care nu a explicat însă care a fost eroarea tehnică. 

Sursa: metro.co.uk

Editor: M.C.