Mesajele politicienilor pentru elevi în prima zi de școală

Preşedintele Klaus Iohannis și premierul Victor Ponta le-au transmis, luni, elevilor, pe Facebook, mesaje de încurajare la început de an școlar.

Fiecare început de an şcolar este pentru mine o ocazie de bucurie şi speranţa unui nou început. Le urez celor care astăzi simt emoţia primei zile de şcoală un an bun, care să îi ducă mai aproape de visele lor profesionale şi intelectuale. Sunt alături de dascăli şi de părinţi în eforturile lor de a asigura educaţia celor ce reprezintă viitorul României puternice.

Klaus Iohannis
președintele României, postare pe Facebook

Iohannis participă, luni dimineaţă, la festivitatea de deschidere a anului şcolar la Colegiul Economic ”Ion Ghica” din Târgovişte.

La rândul său, premierul Victor Ponta le transmite şi el mult succes elevilor care încep astăzi un nou an şcolar, tot printr-un mesaj postat pe Facebook.

Mult succes elevilor care încep astăzi un nou an şcolar! Să studiaţi cu atenţie, să treceţi testele cu note mari şi să ascultaţi de sfaturile părinţilor şi profesorilor, pentru că ei vă vor binele! Iar pentru cei cu gândul tot la vacanţă, prima va fi de pe 31 octombrie (pentru învăţământul primar). Un gând bun tuturor profesorilor pentru eforturile organizatorice depuse ca totul să decurgă bine şi pentru dedicarea de care dau dovadă faţă de generaţia tânără! Vă doresc tuturor un an şcolar de succes, cu multe împliniri şi bună înţelegere!

Victor Ponta
premier, postare pe Facebook

Premierul participă, luni dimineaţă, la festivitatea de deschidere a anului şcolar la Colegiul Naţional ”Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu.

NICIUN COMENTARIU