12.8 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 11:43

Mesaje de condoleanţe trimise din toată lumea

spot_img

Vestea tragediei din Club Colectiv a făcut înconjurul lumii. Pe pagina de Facebook a trupei Goodbye To Gravity au început să apară nenumărate mesaje din diferite ţări, prin care fanii acestui gen de muzică îşi exprimă sincerele condoleanţe atât către membrii trupei cât şi către familiile victimelor.

0

,,Nu auzisem de trupă înainte de accidentul de ieri. Îmi pare rău atât pentru trupă cât şi pentru toate persoanele care şi-au pierdut viaţa. Sper că vă veţi putea întoarce şi veţi putea cânta din nou cât de curând (V-am ascultat albumul şi vreau să spun că este foarte bun). Mult noroc” – Andrea Ciani, Italia.

1

,,Din partea familiei metal din SUA, ne pare foarte rău pentru pierderea pe care aţi suferit-o. Ce tragedie îngrozitoare” – Ann Lori Cooper, SUA

2

,,Toate gândurile mele merg către oamenii care au murit aseară într-un accident oribil din România, la un concert rock al prietenilor mei de la Goodbye To Gravity…” – Klaus Kormos, Germania

3

,,Cele mai sincere condoleanţe către familie, prieteni şi toţi cei apropiaţi victimelor acestei tragedii inimaginabile.

Oameni care doar încercau să se distreze alături de o trupă pe care o iubeau. Oameni care au fost arşi de vii şi călcaţi în picioare şi au murit cu mult înainte de timpul lor. Inocenţi, tineri şi cu întreaga viaţă înaintea lor.

Ceea ce s-a întâmplat este într-adevăr o tragedie.

Odihniţi-vă, cu toţii, în pace.” – Chugger, o trupă din Suedia

4

,,Condoleanţe din Canada. O tragedie teribilă” – Matthew, Canada

 

Cam aşa sună toate mesajele de pe pagina celor de la Goodbye To Gravity. Din Ungaria până în SUA şi Australia, toată lumea este îndurerată şi şocată de ceea ce s-a întâmplat. Mulţi menţionează un incident asemănător care a avut loc în 2003 la clubul The Station din Statele Unite.