20 C
București
vineri, 27 mai 2022 - 2:04
No menu items!

Mesaj tulburător al tatălui fetiței ucise de un polițist pe trecerea de pietoni

spot_img

Tatăl Raisei, fetiţa de 11 ani care a murit după ce un poliţist a lovit-o cu maşina pe trecerea de pietoni, a declarat, duminică, la Antena 3, că speră ca autorităţile din România să îşi facă datoria în acest caz. 

”A fost greu, a fost foarte greu. (…)Suntem în ianuarie şi ar trebui să fie numai zăpadă şi ger, dar soarele ăsta a ieşit numai pentru ea, ca să îi lumineze calea. Să ştiţi că Dumnezeu face în aşa fel încât şi acest poliţist o să plătească şi el tot cu viaţa pentru fata mea”, a declarat tatăl copilei pentru Antena 3. 

Bărbatul a adăugat că speră ca autorităţile să îşi facă datoria şi să nu muşamalizeze cazul. 

Eu sper că autorităţile o să-şi facă treaba şi datoria, pentru că totuşi e un copil de 11 ani care nu ar fi trebuit să plece aşa repede pentru un nenorocit care aleargă ca disperatul. Eu sper că o să fie bine, dar toţi trebuie să ne gândim că trăim în România. Şi trăind în România s-ar putea ca totul să fie muşamalizat, toţi să se spele pe mâini. Dar, noi sperăm să fie bine. Să facă dreptate! Să plătească, pentru că asta e!”, a mai declarat bărbatul.  

Raisa şi o altă fetiţă au fost lovite de o maşină a Poliţiei, în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni.  

În autospecială se afla un singur poliţist, care, potrivit procurorilor, nu se afla în misiune şi avea pornite doar semnalele luminoase, nu şi pe cele acustice.  

Polițistul vinovat de producerea accidentului este cercetat sub control judiciar pentru ucidere din culpă.

Raluca Dan