0.1 C
București
luni, 6 februarie 2023 - 20:43
No menu items!

Mercedes anunță că noua Clasă V este disponibilă la vânzare în România. Galerie foto

spot_img

Producătorul auto Mercedes-Benz a anunțat noua Clasă V poate fi comandată în prezent şi în România, iar lansarea pe piaţă programată la finalul lunii iunie a acestui an.

Modelele disponibile sunt: Clasa V 200 CDI, cu un preţ începând de la 29.854 euro fără TVA, Clasa V 220 CDI, de la 30.546 euro fără TVA, şi Clasa V 250 CDI, de la 33.840 Euro, fără TVA.

Noua Clasă V va fi disponibilă inițial ca model cu ampatament lung (lungime de 3.200 mm) și lungimea caroseriei de 5.140 mm. Modelul compact şi cel extra-lung vor fi disponibile ulterior.

Autovehiculul este definit drept multifuncţional și oferă spaţiu interior pentru până la opt persoane.

Segmentul de piață targetat este reprezentat de familii, pentru amatorii de activităţi sportive sau pentru transportatorii de tip shuttle.

Din punctul de vedere al design-ului, partea frontală este dominată de grila radiatorului, în al cărei centru este amplasată steaua Mercedes-Benz în formă tridimensională. Grila motorului este conturată în forma literei “V” și se unește cu partea superioară a farurilor, care se prelungesc mult pe aripi.

La interior, autovehiculul dispune de un volan multifuncţional cu 12 comenzi și selector electric al transmisiei automate. Opțional, clienții au la dispoziție un volan ce poate fi echipat cu padele pentru schimbarea manuală a treptelor.

Sistemul de asistență Mercedes-Benz Intelligent Drive oferă detecţie pe bază de radar, camere video și senzori cu ultrasunete, elemente care au funcționează pe noile Clase E și S.

La lansarea pe piaţă, noua Clasă V este prevăzută cu motorul diesel de 2.2 litri, în patru cilindri și supra-alimentare cu sistem biturbo. Cele trei trepte de putere sunt V 200 – 136 CP, V 220 CDI – 163 CP și V 250 BlueTEC – 190 CP.

V.B.