7.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 2:49
No menu items!

Melissimo – rețeta pentru prevenirea și tratarea unora din cele mai grave afecțiuni, printre care și cancerul

spot_img

Scriam într-un articol precedent despre un produs alimentar extrem de benefic și eficient pentru sănătate și pentru prevenirea sau tratarea unor afecțiuni – Melissimo®, creat din suc de cătină, miere pură și apă alcalină. Astăzi vă prezentăm în detaliu acest produs și efectele pe care le are cătina împotriva cancerului.

Compusul principal al sucului natural Melissimo este cătina, denumit și „fructul Sfânt” întrucât înglobează cea mai complexă gamă de vitamine și nutrienți, ceea ce îl face să fie nu doar un antioxidant extrem de puternic, dar în special are cel mai important rol în întărirea imunității.

Cu cât sistemul nostru imunitar este mai puternic, cu atât șansele de apariție ale unor boli și afecțiuni grave scad cu certitudine, la baza acestor afirmații stând ani de întregi de teste medicale ce au confirmat că un consum regulat de cătină, miere și apă alcalină pot reduce riscul apariției cancerului ori ale altor boli grave ori chiar intrarea în remisie a acestora dacă ele deja există, la pacienți aflați în stadii incipiente (în cazul cancerului), compușii Melissimo fiind un puternic adjutant în întărirea sistemului imunitar, desigur corborat cu tratamentul medicamentos pe care pacientul trebuie sa-l urmeze așa cum este prescris de către medicul său.Melissimo® este o băutură răcoritoare 100% naturală, nepasteurizată, obținută exclusiv din ingrediente pure și neprocesate industrial, produse, în mod natural, cu o minimă intervenție umană, în zone curate, ferite de poluare.

Dincolo de gustul său delicios și răcoritor, fiecare dintre ingredientele Melissimo® este o adevărată minune a naturii, cu beneficii extraordinare asupra stării de bine și de echilibru a organismului.

Mai mult decât o băutură 100% naturală și răcoritoare, prin conținutul ridicat de antioxidanți, vitamine, acizi grași esențiali, minerale și aminoacizi, Melissimo® poate contribui semnificativ la menținerea sau îmbunătățirea stării generale a organismului dumneavoastră.

Melissimo® este recomandată copiilor, atât în perioada de creștere, cât și pentru îmbunătățirea sistemului imunitar, precum și sportivilor sau a celor care depun eforturi fizice intense, oferindu-le acestora o sursă naturală de energie și de vitamine. La fel de benefică este și pentru prevenirea sau tratarea unor afecțiuni despre care am mai scris în articolele trecute, mai ales pentru prevenirea și tratarea cancerului.

Mierea Pură – Melarium

Melarium® este un produs autentic, cu o valoare nutritivă ridicată, creat cu măiestrie de albine și perfecționat de apicultori care trăiesc în armonie deplină cu natura, de mii de ani, pe aceste meleaguri.

Proprietățile mierii pure – de multe ori miraculoase – aceleași din cele mai vechi timpuri, sunt extrase cu delicatețe și pricepere din frumusețea și bogăția acestor meleaguri dacice, astfel încât esența naturii să ajungă la dumneavoastră nealterată.

Melarium® este o miere pură, căpăcită, obținută de la albine ce trăiesc și recoltează nectarul numai din același areal al zonei subcarpatice din România, departe de exploatările agricole intensive sau de orice formă de poluare industrială și desăvârșită cu delicatețe de către maeștrii apicultori, fără a interveni în procesul 100% natural de producție a acesteia.

Cunoscută pentru atributele sale remarcabile și pentru efectul pozitiv pe care îl are asupra organismului, mierea pură beneficiază de proprietăți nutritive incontestabile și antibacteriene, fiind folosită, totodată, ca leac pentru multiple afecțiuni încă din cele mai vechi timpuri.

Cătina BIO

Cătina BIO este o minune a naturii, cu puternic efect antioxidant și cu beneficii incontestabile pentru sănătate.

Supranumită și „Fructul Miraculos”, cătina este foarte cunoscută și apreciată pentru conținutul ridicat de vitamine (cea mai mare concentrație de vitamina C se găsește în cătină), antioxidanți naturali, acizi grași, incluzând aici întreaga familie Omega (3, 6, 9 și chiar foarte prețiosul Omega 7). Beneficiile consumului de cătină sunt incontestabile atunci când vorbim atât despre sănătatea organismului și impactul său pozitiv asupra sistemului imunitar și cardiovascular, cât și despre vitalitatea și nivelul de energie ridicat obținut ca urmare a consumului de cătină. Hidratarea pielii sau strălucirea părului, cât și sănătatea unghiilor sunt doar câteva dintre influențele benefice pe care consumul de cătină le oferă în domeniul estetic. Chiar și bronzul este influențat și favorizat de consumul de cătină, fiind foarte bine cunoscut impactul pe care betacarotenul îl are în această privință.

Apa Perla Moldovei

Apa Perla Moldovei din compoziția Melissimo® este o apă oligominerală natural alcalină, având pH-ul cu valoarea 8,8. Alcalinitatea este dată de tulpina bicarbonatului de sodiu (NaHCO3) care se găseşte natural în această apă rară. Extrasă de la 210 metri adâncime, apa Perla Moldovei nu este supusă niciunui proces care să-i modifice compoziţia chimică sau alcalinitatea, fiind îmbuteliată în aceeaşi stare în care se găseşte şi în adâncuri.

Conform ultimelor studii efectuate la nivel internațional, consumul regulat al apei cu un nivel al pH-ului ridicat (pH mai mare ca 7 înseamnă apă alcalină) poate avea un impact favorabil asupra organismului, stimulând astfel regenerarea celulelor, favorizează procesele respiratorii și circulatorii, detoxifică organismul, ajutându-l să elimine toxinele şi substanţele reziduale, contribuind la reducerea tensiunii arteriale, a colesterolului şi a trigliceridelor

Datorită conținutului extrem de bogat în substante anticancerigene – vitamina A, E, carotenoizi şi flavonoizi, vitaminele C, B1, B2, K, P, precum şi microelemente, acizi graşi Omega 3, 6, 9, fitosteroli, antioxidanți, minerale, carbohidrați complecși – sucul de cătină din Melissimo® ajută la prevenirea și tratarea cancerului.

Olimpia Diaconiuc