3.9 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 10:39
No menu items!

Mehedinţi: Un angajat SRI a încercat să se sinucidă. Bărbatul a fost salvat de pompieri şi medici

spot_img

ambulanta

Un angajat SRI, din judeţul Mehedinţi, a încercat să se sinucidă, marţi seară, în mansarda casei sale din Drobeta Turnu Severin, provocându-şi tăieturi la antebraţul stâng, bărbatul fiind salvat de către pompieri şi medici.

Angajatul SRI, Victor Bărbulescu, a fost descoperit de către medicii de la Ambulanţă într-o baltă de sânge. Din primele cercetări a reieşit că acesta ar fi încercat iniţial să se spânzure, după care şi-a făcut trei tăieturi la antebraţul stâng cu un obiect ascuţit, incidentul petrecându-se în mansarda casei pe care bărbatul o are în construcţie pe strada Bahnei, din Drobeta Turnu Severin, potrivit Mediafax.

“Am primit un apel prin 112, pentru un pacient aflat în podul unei case. Iniţial, solicitarea a fost pentru lipotimie. S-a urcat destul de greu, a fost nevoie de ajutorul pompierilor, era podul casei la patru metri şi ceva. Avea o baltă de sânge lângă el, dar avea şi o marcă traumatică, semnul unei încercări de spânzurare nereuşită, probabil din cauze depresive. I-am acordat primul ajutor, a fost coborât de echipele de pompieri cu frânghii, s-a acordat în continuare ajutor şi a fost adus la unitatea de primiri urgenţe”, a declarat medicul Horia Ene, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi.

Pentru ca bărbatul să fie coborât din mansarda casei, a fost nevoie de intervenţia pompierilor din cadrul Inspectoratului Judeţeand pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi.

Angajatul SRI se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin și, potrivit medicilor, se află în afara oricărui pericol.

Surse din interiorul anchetei au arătat că, marţi seară, înainte de a trece la actul sinucigaş, ofiţerul SRI şi-a sunat soţia, Adi Bărbulescu, aceasta fiind judecător în cadrul Tribunalului Mehedinţi.

Potrivit unor surse oficiale, gestul bărbatului vine pe fondul unor probleme medicale ale acestuia, suprapuse cu “chestiuni personale”.

De asemenea, sursele au mai precizat că angajatul SRI era în concediu medical.

Victor Bărbulescu a fost ofiţer operativ, dar a fost trecut pe un post de logistică în cadrul SRI.

D.M.