6 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 22:20
No menu items!

Medicii legişti vor face teste ADN pentru a confirma identitatea victimelor accidentului din Spania

spot_img

Medicii legişti lucrează pentru confirmarea identităţii tuturor celor opt victime – trei bărbaţi, trei femei, o fetiţă şi un băieţel – recuperate de la locul accidentului

spania accident

Identificarea celor opt români care au murit carbonizaţi în accidentul rutier din Cox, în provincia Alicante din Spania, va dura mai mult de o zi, întrucât medicii legişti vor avea nevoie de probe de ADN de la rudele victimelor, au declarat surse din cadrul Institutului de Medicină Legală.

Identitatea unora dintre victime este deja cunoscută, însă medicii legişti lucrează încă de la primele ale dimineţii de miercuri pentru confirmarea identităţii tuturor celor opt victime – trei bărbaţi, trei femei, o fetiţă şi un băieţel – recuperate de la locul accidentului, relatează ABC.

Rudele victimelor au început să vină la Institutul de Medicină Legală din Alicante pentru a oferi probe de ADN. Consulul României la Castellon şi o echipă consulară se află, de asemenea, la institut, pentru a discuta cu rudele victimelor şi pentru a oferi ajutor pentru repatrierea cadavrelor.

Mai mulți români și-au pierdut viața într-un accident rutier petrecut în provincia Alicante, după ce un camion a trecut pe contrasens și a lovit furgoneta în care se deplasau.

D.M.