7.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 11:24
No menu items!

Meci in memoriam, pentru handbalista Anca Gavrilă, care ar fi împlinit duminică 21 de ani. Fata a murit arsă la Ferma Dacilor

spot_img

Meci in memoriam, duminică, pentru handbalista Anca Gavrilă, tânăra care a murit arsă la Ferma Dacilor și care ar fi împlinit, duminică, 21 de ani. Meciul a fost arbritrat chiar de tatăl său, arbitrul Cristian Gavrilă, care a mulțumit tuturor care au fost alături de familie.

Meciul de handbal între echipa Ancăi Gavrilă, Dunărea Călărași, și o altă echipă de junioare, s-a desfășurat în sala de sport din municipiu. Colegele Ancăi au purtat tricouri negre, cu portretul fetei.

Tatăl fetei, arbitrul Cristian Gavrilă, a fost cel care a arbitrat meciul.

Au fost momente deosebit de emoționante pentru toți participanții și pentru publicul din sală. Tatăl Ancăi le-a mulțumit, iar fetele au ridicat baloane albe în aer.

„De Crăciun, pe 25 seara, ne-am despărțit. Era în pijamale, ne-am luat la revedere cu zâmbetul pe buze… Din păcate a ieșit în oraș și au fost sunați să petreacă în cadru privat, nu știu la ziua unui copil și a ajuns acolo, nu știam. A fost un șoc pentru mine. Am tot sperat că a ales altă variantă și nu era în clădire acolo”, a declarat tatăl fetei la România TV.

Handbalista Anca Florina Gavrilă, care ar fi împlinit duminică, 14 ianuarie, 21 de ani, era studentă la Sociologie și şi-a pierdut viaţa în incendiul de la Ferma Dacilor, alături de prietenul ei, Adrian Marinescu. Tânăra s-a decis în ultimul moment să petreacă o seară la Ferma Dacilor şi a ajuns acolo în seara de Crăciun, cu doar câteva ore înaintea izbucnirii incendiului.

M. Nedelcu