10.5 C
București
marți, 19 octombrie 2021 - 5:28

Masacrul Colectiv. Toboșarul trupei Up to Eleven a ajuns cu bine în Belgia. Cum îl puteți ajuta

spot_img

Bogdan Moleşag, toboşarul trupei Up to Eleven şi cameraman la Prima TV, unul dintre tinerii răniți în incendiul din clubul Colectiv care au fost transferați sâmbătă în spitale din străinătate, a ajuns cu bine la o clinică din Belgia, au anunţat apropiaţi ai acestuia pe Facebook.

Bogdan, căruia prietenii îi spun Bobo, este unul dintre răniții grav în tragedie.

El s-a numărat printre persoanele rănite care au fost transportate sâmbătă cu două aeronave C-27 J Spartan la spitale din Olanda şi Belgia.

“Bobo a ajuns în Belgia”, a anunţat pe Facebook o apropiată a lui Bogdan Moleşag. Aceasta a precizat că au existat câteva probleme în privinţa stării lui de sănătate pe durata transportului, dar medicii au reuşit să-l stabilizeze şi acum tânărul se află într-un spital din Belgia.

Acesta a suferit arsuri pe 30% din suprafaţa corpului în incendiul din clubul Colectiv, după cum au spus alţi prieteni ai acestuia pe Facebook.

“Prietenul nostru Bobo Bogdan se află în spital şi luptă în fiecare clipă pentru viaţa, tinereţea şi viitorul lui (…)A fost acolo, în ‪#‎colectiv, la locul tragediei, alături de colegii de formaţie, să susţină lansarea celor de la Goodbye to Gravity. Din păcate, colegul şi prietenul său Laurenţiu Vârlan nu mai este printre noi, iar Liviu Popescu se află în spital. Îmi permit să vă rog să-i ajutaţi în primul rând prin gândurile voastre pline de iubire şi lumină”, a scris un apropiat al lui Bogdan Moleşag pe Facebook.

Laurenţiu Vârlan a fost chitaristul formaţiei Up to Eleven şi a murit în incendiul din Colectiv. Liviu Popescu este basistul aceleiaşi trupe şi a fost la rândul său rănit în incendiu, fiind internat în stare gravă.

Pe de altă parte, cei care vor să îl ajute pe Bogdan Moleşag pot să doneze bani în conturile deschise pe numele fratelui acestuia, Cosmin Moleşag, ale cărui coordonate pot fi găsite pe pagina de Facebook a emisiunii “Cronica Cârcotaşilor”, de la Prima TV, televiziune la care tânărul lucra pe postul de cameraman.

De asemenea, apropiaţii tânărului au lansat pe Facebook acţiunea “The Guardian” pentru Bogdan Moleşag, o licitaţie online deschisă până pe 16 noiembrie, în care cei interesaţi îl pot ajuta pe acesta cu sume începând de la 50 de euro, în schimbul unei fotografii, intitulată “The Guardian”, care este prezentată şi pe pagina evenimentului.

“Acesta poartă numele de “The Guardian” şi pot spune despre ea că este una foarte specială pentru cea care a realizat-o, marcând o răscruce a vieţii sale. A fost creată în urma depăşirii unor momente grele cu care acesta s-a confruntat anul trecut devenind un simbol personal al propriei puteri, credinţe, determinări şi voinţe. Scopul acestei licitaţii fiind unul umanitar, realizatoarea fotografiei nu doreşte ca numele ei să fie public pentru că în aceste momente important este Bogdan! Fotografia are dimensiunile de 70 cm x 70 cm şi este unicul print, asta înseamnă că cel/cea care o va achiziţiona va fi singurul ei posesor”, se spune într-un anunţ publicat pe pagina de Facebook a acţiunii “The Guardian” pentru Bogdan Moleşag.