17.2 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 23:25

Masacrul Colectiv. Toboșarul trupei “Goodbye to Gravity”, transferat în Elveția / UPDATE

spot_img
  • UPDATE

Deși ar fi urmat să fie transferat la o clinică din Lyon (Franța), Bogdan Enache, toboşarul trupei Goodbye to Gravity, va fi tratat în cele din urmă într-o unitate medicală din Zurich (Elveția). Anunțul a fost făcut, duminică la prânz, de reprezentanții Spitalului de Arși, unde acesta se află în stare critică.

Medicii au precizat că nu cunosc motivele pentru care familia lui Bogdan Enache a optat, în cele din urmă, pentru transferul acestuia la clinica din Elveția.

Aflat în stare critică la Spitalul de Arși din București, toboşarul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, ar putea fi transferat la o clinică din Lyon (Franța).

Familia lui Bogdan Enache a anunțat că vrea să-l transfere în Franţa, însă a fost informată că acest lucru nu ar fi posibil, pentru că acesta nu este asigurat şi nu ar beneficia de transport şi tratament în străinătate decontate integral de stat, în baza formularului E112. Surse medicale au declarat însă pentru digi 24.ro că medicii francezi de la o clinică din Lyon şi-au dat acordul pentru transfer.

În plus, reprezentanţi ai ministerelor sănătății din Franța și România au găsit soluţii pentru transportul şi tratarea lui Bogdan Enache în străinătate, deși acesta nu este asigurat.

Potrivit medicilor, toboșarul trupei Goodbye to Gravity va fi dus la clinica din Lyon când starea sa de sănătate o va permite.

Între timp, la Bucureşti sunt aşteptaţi încă doi medici din Franţa, chirurgi plasticieni, specializaţi în tratamentul arsurilor extrem de grave. Unul dintre ei este Ciprian Isacu, medic de origine română stabilit de mulţi ani în Franţa, angajat al Spitalului Universitar din Bordeaux.