11 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 1:25

Masacrul Colectiv. Încă o tânără internată în Germania a murit

spot_img

O altă tânără rănită în incendiul din clubul Colectiv a murit, vineri, la o clinică din Germania.

Tânăra fusese transferată în urmă cu aproape două săptămâni, de la un spital din Capitală, la un spital din Germania.

Potrivit unor apropiați, tânăra se numeşte Andreea Ştefan, avea 28 de ani şi a fost internată, după incendiul din Colectiv, la Spitalul “Sfântul Ioan”, în stare critică. Ea avea arsuri atât pe corp, cât şi arsuri de căi respiratorii. Andreea Ștefan era din Vâlcea și potrivit voceavalcii.ro, medicii ar fi reușit, joi, să o scoată din coma indusă, timp de 45 de minute, însă, se pare că tânăra nu ar fi reacționat foarte bine, ea fiind îngrozită de starea în care se afla. De aceea, cadrele medicale au băgat-o din nou în comă indusă, numai că organismul ei nu a mai rezistat.

Tot la o clinică din Germania, o altă tânără rănită în incendiul de la Colectiv, Loredana Dărăscu, a murit pe 13 noiembrie. Alți trei răniți au ajuns la spitale din Germania, dar pe cont propriu – unul dintre ei fiind cetățean german.

Numărul celor care şi-au pierdut viaţa a ajuns la 58, la trei săptămâni de la producerea tragediei.

În spitalele din România mai sunt internaţi 44 de pacienţi răniţi din incendiul Colectiv, dintre care 11 în stare critică sau gravă. În spitalele din străinătate sunt internaţi acum 39 de pacienţi.