20.2 C
București
vineri, 18 iunie 2021 - 12:35

MASACRUL COLECTIV. Doi dintre proprietarii clubului, în arest la domiciliu

spot_img

Doi dintre proprietarii clubului Colectiv – Paul Gancea și Costin Mincu – urmează să fie eliberați din arestul preventiv, după ce magistrații Tribunalului București au decis, luni, plasarea lor în arest la domiciliu.

Instanța a admis contestațiile celor doi și a înlocuit măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. Decizia este definitivă.

Pe 14 decembrie, Judecătoria sectorului 4 a respins cererile formulate de Paul Gancea și Costin Mincu de înlocuire a arestului preventiv cu cel la domiciliu.

Anterior, pe 2 decembrie, Tribunalul București a admis cererea Parchetului General de prelungire cu 30 de zile a măsurii arestului preventiv pentru cei trei acționari și administratori ai clubului Colectiv – Paul Gancea, George Anastasescu și Costin Mincu.

Tribunalul a admis o contestație a procurorilor și a desființat decizia Judecătoriei sectorului 4, din 27 noiembrie, instanța care hotărâse înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu pentru cei trei.

Paul Gancea, George Anastasescu și Costin Mincu se află în arest din 3 noiembrie, ei fiind acuzați de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă în dosarul incendiului din clubul Colectiv.

foto: agerpres