4.8 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 6:06

Masacrul Colectiv. Bilanțul tragediei a ajuns la 56 de morți

spot_img

Încă un rănit în incendiul din clubul Colectiv a murit, luni, la Spitalul “Sfântul Ioan”, din Capitală. Numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie a ajuns la 56.

Oficiali ai spitalului, citați de MEDIAFAX, au precizat că luni dimineaţă a decedat o tânără în vârstă de 18 de ani, care era internată în stare critică la Spitalul “Sfântul Ioan”, unde a fost adusă în 30 octombrie, după incendiul din clubul Colectiv.

Ioana Victoria Geambașu a fost rănită grav în incendiul de la Clubul Colectiv. Fata avea arsuri pe mai bine de jumătate din suprafaţa corpului, dar şi arsuri ale căilor aeriene care au dus la complicaţii majore. Ioana era din oraşul Mizil şi era olimpică la matematică. Mama tinerei este medic chirurg. Fata își dorea să urmeze studiile la Facultatea de Arhitectură.

Ioana Victoria Geambasu

În incendiul din clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 17 zile de la tragedie au încetat din viață alte 30 de persoane, numărul victimelor ajungând, luni, la 56.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, aproximativ 40 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă nouă au decedat – trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia, unul în Franţa şi unul în Germania.