17.2 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 13:15

Masacrul Colectiv. Bilanțul tragediei a ajuns la 53 de morți. Alte două persoane au murit la Floreasca

spot_img

Doi răniți în incendiul din clubul Colectiv, un bărbat și o femeie, internați la Spitalul de Urgență Floreasca, au murit în cursul nopții de miercuri spre joi, a confirmat, joi dimineața, purtătorul de cuvânt al instituției medicale, Bogdan Oprița.

Bilanțul celor decedați în tragedie urcă astfel la 53.

Miercuri seara, Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, rănit în incendiul din clubul Colectiv, a murit imediat după aterizarea în Franța, unde a fost transferat de la Spitalul Floreasca din Capitală. Trupa Goodbye to Gravity supravieţuieşte doar prin solistul Andrei Galuţ, care a fost transferat, în 7 noiembrie, într-un spital din oraşul olandez Beverwijk. După incendiul din clubul Colectiv, Andrei Galuţ a fost internat în stare gravă la Spitalul Elias, cu arsuri pe corp şi arsuri de căi respiratorii, fiind ventilat mecanic. Familia lui a făcut apel, pe Facebook, la românii care se află în Olanda, în măsura în care pot, să o susţină pe mama lui Andrei, Mariana Belean, care se află alături de fiul ei.

În noaptea tragediei din clubul Colectiv au decedat 27 de persoane, iar la 13 zile de la tragedie, au murit alte 26 de persoane.