28.9 C
București
luni, 15 aprilie 2024 - 15:55
No menu items!

Martori cu identitate protejată, în dosarul de la Ferma Dacilor, dezvăluire făcută de noul avocat al lui Cornel Dinicu

spot_img

Bogdan Annei, noul avocat al lui Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, a dezvăluit că există trei martori cu identitate protejată care vor depune mărturie că incendiul care a ucis opt oameni ar fi fost provocat de o mână criminală.

„Există deja dispusă expertiza. Eu nu am solicitat nimic. Vineri am trimis împuternicirea avocațială către dosarul de urmărire penală, către dna. procuror care se ocupă de dosar și de mâine începem procedurile în primă fază cu solicitarea de studiere a dosarului, urmând ca pe viitor să analizăm ce probatoriu propunem și noi mai departe.

Avocatul lui Cornel Dinicu: „Se consideră nevinovat. Și eu consider același lucru”

Se consideră nevinovat. Și eu consider același lucru. Considerăm că această măsură arestului preventiv este una extremă.

Consider că s-au pripit organele judiciare, procuror și inclusiv instanța de judecată, având în vedere complexitatea dosarului de urmărire penală, a probatorului ce urmează să fie administrat.

Martori cu identitate protejată în dosarul lui Cornel Dinicu

Există trei martori, dar în acest moment, identitatea lor este confidențială, care urmează să fie audiaţi tocmai pentru a demonstra ipoteza dezvoltată de dl. Cornel Dinicu că incendiu a fost provocat de o mână criminală.

Cu siguranță sunt persoane care cunosc activitatea desfășurată la fermă, dar nu le cunosc identitatea și nu pot să vă dau detalii suplimentare”, a spus Bogdan Annei, avocatul lui Cornel Dinicu, potrivit antena3.ro.

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor și apropiații săi susțin că focul nu a izbucnit din cauze tehnice. Însă nu a menționat cine ar fi avut interes să provoace o asemenea tragedie.

Referindu-se la ipoteza că studenții care și-au pierdut viața în pensiune au fumat acolo și că nu este exclus ca o țigară uitată aprinsă să fie, de fapt, cauza incendiului devastator în care a murit inclusiv fiul de 11 ani al lui Cornel Dinicu, noul apărător al omului de afaceri, pe care acesta l-ar fi angajat vinerea trecută a declarat: ”Nu pot să confirm ipoteza cu țigara uitată”.

D.Constantin