21.9 C
București
vineri, 2 iunie 2023 - 11:31
No menu items!

Marți, trei ceasuri rele pentru prințesa digitalului. Idolul adolescenților, reținută de polițiști după ce a fost prinsă drogată și băută la volan

spot_img

Ana Morodan, prințesa digitalului, idolul adolescenților, s-a ales cu dosar penal, după ce marți a fost oprită, de două ori în trafic, de polițiști. Idolul adolescenților a fost prinsă cu 0,40 mg/l alcoolemie în aerul expirat, dar și cu substanțe psihoactive în organism la Drug Test.

Prințesa digitalului a fost oprită marți în trafic de polițiștii de la rutieră, insă ea nu s-a conformart și și-a continuat deplasarea, intrând în coliziune cu alte două mașini.

Actrița a refuzat să fie testată, cu toate că a fost condusă și la IML, astfel că polițiștii i-au deschis dosar penal pentru infracțiunea de “refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 337 din Codul Penal.

Ghinionul s-a ținut lanț de Ana, întrucât, în aceeați zi, la ora 22.00, a fost oprită din nou în trafic, iar polițiștii au constatat faptul că ea figura cu permisul de conducere reținut ca urmare a dosarului de cercetare penală întocmit în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal.

De data asta polițiștii au reușit să o testeze cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, s-a descoperit prezența în organism a substanțelor psihoactive.

”Conducătoarea autovehicului a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea în concurs a infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 335 alin. 2 și 336 alin.2 din Codul Penal. În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea femeii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătorului Sectorului 1 în vederea luării unei măsuri preventive” potrivit comunicatului poliției.

D.Constantin