29.9 C
București
marți, 9 august 2022 - 11:27
No menu items!

Maroon 5 concertează în premieră în România, în iunie. Iron Maiden și Scorpions revin în iulie

spot_img

Maroon 5, Scorpions și Iron Maiden vor concerta în această vară în România, au anunțat organizatorii evenimentelor, miercuri, într-o conferință de presă.

Formația americană Maroon 5 va deschide seria concertelor de rock din această vară cu un show care va avea loc pe 5 iunie, în Piața Constituției din București, potrivit Agerpres.

Trupa germană Scorpions revine la București pe 16 iulie, într-un turneu care marchează 50 de ani de activitate.

Trupele Iron Maiden și Muse vor concerta în cadrul celei de-a șaptea ediții a festivalului Rock The City (29-30 iulie).

Denise Săndulescu, managerul companiei D&D East Entertainment, a afirmat, în conferința de presă, că foarte mulți artiști care vin să concerteze în România își doresc să își susțină show-ul în Piața Constituției, vestită atât în Europa, cât și în Statele Unite.

”Este o locație unică în toată Europa. După evenimentul AC/DC a rămas chiar în istorie, poveștile au ajuns până în L.A. (Los Angeles – n.r.). Chiar și Bon Jovi, care a stat aproape trei ore în concertul de la București, a spus că există o vibrație și un public senzațional, așa că nu este de mirat de ce toți artiștii care își doresc să vină în România își aleg în primul rând Piața Constituției”, a spus Denise Săndulescu.

T.S.